توضیحات

بیان خواص دارویی و غذایی برخی از «ادویه‌ها» و گیاهان خوراکی است. به باور نگارنده، ادویه‌ها و گیاهان دارویی از قدیم برای درمان انواع بیماری‌ها در میان طبیبان مورد استفاده قرار می‌گرفته است. همچنین با ظهور طب جدید و پیشرفت دانش پزشکی هر روز خواص و فواید بیشتری از ادویه‌ها و گیاهان آشکار می‌گردد. نویسنده درباره هر یک از ادویه‌هایی که نام برده، ابتدا تعریفی از آن را ارایه داده و گیاه آن را توصیف کرده است و سپس سعی کرده به همراه ذکر انواع آن، به خواص دارویی آن نیز اشاره کند. ریحان، فلفل قرمز، فلفل دلمه‌ای، فلفل سیاه، موسیر، سماق، خاکشیر، دارچین، زردچوبه و زنجبیل برخی از ادویه‌های نام برده شده در این نوشتار است.

دانلود مستقیم پیش نمایش :

حجم : 4.3734912872314 مگابایت
فرمت : zip

دیدگاه ها


مطالب پرطرفدار